FAQ

Hur fungerar Karaoke?

Star Karaoke erbjuder privata karaokerum (även kallat boxar) som enkelt bokas online för dig och ditt sällskap att uppleva den ultimata karaokeupplevelsen.

Varje karaokebox är mellan 12kvm till 22kvm och kommer med följande utrustning:

  • En väl tilltagen och skön hörnsoffa att hänga i.
  • Bord för mat och dryck.
  • Ett fullutrustat karaokesystem (bildskärm, mikrofoner, högtalare, LED-ljussystem etc.)
  • Automatsikt ventilationsystem som säkerställer ett bekvämt rumsklimat under hela karaokeupplevelsen. 
 

Rummens karaokesystem styrs via en Ipad som du och ditt sällskap själva hanterar, här väljer ni musik och lägger upp spellistor för nästa person att sjunga. Det finns två mikrofoner och vill man vara fler som sjunger så kan man givetvis dela. På den väggmonterade bildskärmen rullar hela tiden den aktuella låttexten, på så sätt behöver man inte i förväg kunna den låt man väljer att sjunga utantill, och det är självklart fritt för alla i sällskapet att sjunga med. 

Mat och dryckesbeställning görs med QR-kod via din egna smartphone, alternativt via vår värdar. Kolla in vår digitala meny här.

Hur många gäster kan man vara i ett karaokerum?

Inget av våra rum tar färre än 10 personer och vårt största rum tar upp till 20 personer.

Är det andra gäster än bara jag och mitt sällskap i ett karaokerum?

Nej, ni bokar hela karaokerummet tillsammans med ditt sällskap och ni disponerar rummet fritt.

Hur lång tid är en karaoke session?

Rummen bokas i intervall om 1h och 45 minuter. Dock är det inte fasta intervaller för bokning av alla rum så det finns ett bokningsbart rum för varje kvart.

Finns det mat och dryck?

Absolut, det finns ett brett utbud av både mat & dryck. Teamat går i Amaisan där vi blandar det amerikanska och asiatiska köket. Kika närmre på utbudet i vår digitala meny här.

Hur beställer man mat och dryck?

I varje rum finns det en QR kod. Denna kod tar dig till vår webbaserade meny där du enkelt kan beställa och betala direkt i din smartphone. Vill du hellre beställa av våra värdar så är givetvis detta också välkommet. Med tanke på att du och dina vänner befinner er i ert privata karaokerum så möjliggör onlinebeställningen snabb service hela tiden. 

Vad har ni för karaoke system?

Systemet heter SINGA, tänk dig lite som ett Spotify för karaoke. Utöver denna mjukvara så har vi påkostade högtalarsystem och bildskärmar i varje rum så att du och dina vänner ska få en så bra upplevelse som möjligt!

FAQ grupper och företag

Kan man hyra flera rum för en stor grupp?

Visst går detta att ordna. Det enklaste sättet är att maila eller ringa till oss så skräddarsyr vi erat besök för att få den bästa karaokeupplevelsen.

Kan jag abonnera hela Star Karaoke?

Absolut, väljer du att göra detta så är möjligheterna oändliga för att optimera upplevelsen för dina vänner, företag eller förening. Vänligen kontakta oss via [email protected]

Tar ni emot möhippor och svensexor?

Självklart är ni välkomna till oss i samband en möhippa eller svensexa. Vår erfarenhet är att karaoke är ett väldigt roligt och uppskattat inslag under en möhippa eller svensexa oavsett om det sker som en dagsaktivitet, förfest eller efterfest.